Заби, навлаки, адаптери

BYG S.A е интернационален лидер во производство и продажба на алати за рударство и градежништво. BYG има повеќе од 40 годишно искуство во оваа област.

BYG произведува производи како заби, адаптери, ножеви, алати за сечење и слично. Нашиот спектар на производи вклучува производители како  DPR за CAT, Komatsu, Esco, JBC, O&K, Fiat, Hitachi и многу други брендови.

Загарантиран квалитет на производите

Производите се со највисок стандард на квалитет – високо отпорна челична легура комбинирана со високи перформанси и квалитет на контрола. Производите имаат 100% гаранција против кршење.

Алати за рударство

BYG има комплетна специјализирана линија за делови за рударство. Брендот  Futura има целосен спектар на делови за рударство кои што се многу компетитивни на пазарот.

Компетитивни цени и услуги

BGY има филозофија на постојано подобрување на материјалите за производсто како и на дизајнот и перформансите на продуктите, што и овозможува на компанијата да ги понуди најдобрите производи по најкомпетитивни цени. Исконтактирајте не за да дознаете повеќе.

 

  ПОВЕЌЕ  

Масла и мазиви

Рафинерија за нафта АД Белград е најстарата и најголемата компанија за производство на мазива во Србија. Како реномиран производител на мазива РНБ е лидер во производството на моторни и индустриски масла, мазива, масти, специјални мазива, масла за обработка на метал, средства за антикорозна заштита, разладувачки течности, како и средства за одмастување и чистење.

Компанијата е основана во далечната 1934 година и повеќе од осумдесет години работата и развојот на стратегијата на РНБ е насочена кон постојани технолошки унапредувања во производната програма и услугите.

Низ годините Рафинеријата за нафта АД Блеград се трансформира од хемиска индустрија во совермена рафинерија со значителни технолошки и кадровски потенцијали.

Рафинеријата за нафта АД Белград секојдневно ги прати потребите на своите корисници и истовремено ги модифицира и унапредува постоечките производи, и создава нови производи. Рафинеријата за нафта АД Белград доста богат производен програм од преку 200 различни производи и преку 450 различни пакувања. Квалитетот на производството го потврдуваат и бројните награди и признанија кои Рафинеријата за нафта АД Белград ги има добиено во последните неколку години како во земјата така и во странство.

 

  ПОВЕЌЕ  

Филтри

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec pulvinar augue non nibh lobortis, vitae hendrerit erat pellentesque. Vestibulum at cursus nulla. Vivamus fermentum vehicula nunc, sit amet ornare arcu volutpat at. In in scelerisque ex, eget fringilla erat. Aliquam aliquam enim id tortor rhoncus, interdum condimentum elit pretium. Cras elementum lorem est, non iaculis tellus consectetur a. Nullam sollicitudin efficitur tempus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus placerat consectetur magna et viverra. Vestibulum dictum lorem erat, nec sollicitudin nisl molestie ac. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In hac habitasse platea dictumst. Pellentesque vel lectus erat. Fusce vestibulum sagittis nibh at semper. Nam augue ante, hendrerit a lorem id, lacinia molestie elit.

 

  ПОВЕЌЕ