Алат за бушење

Алат за бушење

Padley & Venables Rock Drilling Equipment


Дизајниран за да ги собере сите опрема на главните производители, P & V Rock Drilling Tools се навистина "Совршени алатки за најтешките работни места" за широк опсег на апликации, низ индустријата за вадење камен, рударство, тунелирање, градежништво и градежништво.

P & V е признаен како еден од водечките светски производители на Rock Drilling Tools и испорачува клиенти и проекти во повеќе од 55 земји. Компанијата е одговорна за многу иновации во својата област, за создавање на првиот објект во Европа за целокупната карбурација на буриња, со потекло и развој на производството на битни битни битови и машки женски дупки. Најновите случувања го виделе лансирањето на два нови производи, "нинџа" копчиња и "двојни диск" прачки.

Со челикот за нашите дупчалки што доаѓаат од нашата сопствена Мил, која го измисли оригиналниот метод на валање на Hollow Drill Steel, репутацијата на P & V за квалитет е препознаена низ целиот свет. Поддржан е од континуирано истражување, развој и тестирање, заедно со тековните инвестиции во најновите технологии, процеси и машини. Сите подобрени од Системот за квалитет акредитиран на ISO 9001: 2008.

За најнови информации за целиот наш опсег на опрема за бушење, погледнете ја нашата страница за литература, кликнувајќи овде.

Прикажи:
Подреди според: