Масла и мазиви

Масла и мазиви

Рафинерија за нафта АД Белград е најстарата и најголемата компанија за производство на мазива во Србија. Како реномиран производител на мазива РНБ е лидер во производството на моторни и индустриски масла, мазива, масти, специјални мазива, масла за обработка на метал, средства за антикорозна заштита, разладувачки течности, како и средства за одмастување и чистење.

Компанијата е основана во далечната 1934 година и повеќе од осумдесет години работата и развојот на стратегијата на РНБ е насочена кон постојани технолошки унапредувања во производната програма и услугите.

Прикажи:
Подреди според: