Услуги

Репарација на корпи

Комплетна репарација на сите видови корпи. Доколку се купат нашите производи за репарирање на корпа (заби, адаптери, Hardox, пикси, болцни, протектори) работната рака е ГРАТИС:

Нашиот тим е составен од врвни А-тестирани заварувачи опремени со намодерна и најсовремена апаратура за репарација на копри.

Со репарацијата на корпата ви гарантираме продолжен век на вашата корпа и балансирано работење.
Промена на патентирани адаптери

МСТ Солушнс нуди безплатна услуга за промена на постоечките патентирани екстремно скапи адаптери со кои сте обврзани да купувате заби од самиот производител.

Во оваа услуга ви е вклучена безплатна промена на адаптерите и предната даска (доколку има потреа да се променува) и со тоа добивате многу поквалтитени и поевтини заби со продолжен век на трање.

Мулти бренд сервис на камиони

Тимот на МСТ Солушнс исто така врши редовен и вонреден сервис на вашите камиони. Нашиот стучен тим заедно со нашите мултибренд сервиси на повеќе локации во државата ќе се потрудат вашата флота на камиони да биде секогаш навремено и квалитетно сервисирана.

Сервис за градежна механизација

Експедитивниот и стручен тим на нашата компанија секогаш за потребите на клиентите е на терен и врши секаков вид на сервис и репарација на вашите машини. Од редовен сервис и вонреден сервис, како ремонти, хидраулика и подвозје можеме да сервисираме на вашата градежна механизација.